Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
elbgendeitmkru

 Κορεάτικα Καλλυντικά

"K-Beauty"

 Σας παρουσιάζουμε την ασιάτικη έκφραση της ομορφιάς η οποία προσεγγίζει την νεότητα, αξιοπιώντας την φύση!!!

 

Ας δούμε όμως τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα κορεάτικα καλλυντικά και τα ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα; Με μία πρόχειρη ανάλυση μπορούμε να πούμε ότι είναι τα προϊόντα skin care και ομορφιάς που κατασκευάζονται στη Κορέα και τα οποία ως αρχή έχουν στη κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς, τη κουλτούρα αλλά και στην μοναδική αίσθηση που έχουν υιοθετήσει οι κορεάτισσες για την καθημερινή τους περιποίηση. Αίσθηση η οποία απέχει πολύ από την απλή εφαρμογή κάποιας κρέμας, κάποιας θεραπείας ή άλλων ομοειδών προϊόντων. Πρόκειται για μία εντελώς άλλη φιλοσοφία! 

Η νεότητα και η ομορφιά των ασιατών ήταν και είναι πάντα αντικείμενο φθόνου. Πάρτε παράδειγμα τις κορεάτισες, οι οποίες στα 25, 35 και 45 καταφέρνουν να φαίνονται πάντα απίστευτα φρέσκιες. Το θέμα είναι ότι η Κορέα δεν ξεχνάει τις αιώνες παραδόσεις. Οι κάτοικοι αυτής της εκπληκτικής χώρας, παρά την ενεργό ανάπτυξη της τεχνολογίας, προτιμούν φυσικά προϊόντα χωρίς τεχνητά πρόσθετα, άποψη την οποία έχουν εφαρμόσει με τρομερή επιτυχία και στο skin care!

Τα τελευταία χρόνια τα κορεατικά καλλυντικά είναι δημοφιλή όχι μόνο ανάμεσα στις ανατολίτισσες, αλλά και μεταξύ των δυτικών χωρών. Σήμερα, η αγορά καλλυντικών στην Κορέα έχει να επιδείξει μία τεράστια γκάμα προϊόντων skin care. Επιπλέον, οι κορεάτικες κατασκευαστικές εταιρίες προϊόντων ομορφιάς αναπτύσσονται συνεχώς και εισάγουν διαρκώς νέες και καινοτόμες τεχνολογίες στον χώρο των καλλυντικών.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της κορεάτικης φροντίδας του δέρματος συνιστά το γεγονός ότι είναι πολυεπίπεδη . Για κάθε μεμονωμένο δερματικό πρόβλημα υπάρχει και το αντίστοιχο προϊόν. Η διαδικασία του skincare ακολουθεί ορισμένα βήματα σαν τελετουργικό!

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι κορεάτες παραμένουν νέοι και ελκυστικοί για πολύ καιρό. Ο κύριος λόγος είναι η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιήσουν. Μεταξύ της τεράστιας γκάμας των κορεατικών καλλυντικών μπορείτε να βρείτε προϊόντα όχι μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για το σώμα.  Προϊόντα για δερματικές παθήσεις, προϊόντα νεότητας, ενυδάτωσης κτλ.

Το πάντρεμα της φύσης με την επιστήμη είναι αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει τα "Κορεατικά καλλυντικά". Οι κριτικές δερματολόγων και κοσμητολόγων υπογραμμίζουν  την υψηλή ποιότητα τους καθώς και πολύ καλά αποτελέσματα τόσο στην καθημερινή περιποίηση του δέρματος όσο και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

Τα κορεάτικα καλλυντικά αξίζουν την δική τους θέση στο ράφι περιποίησής σας! Εντάξτε τα στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος σας θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!!!

 

Στην Florel.gr σας παρουσιάζουμε μία μεγάλη ποικιλία από κορεάτικα καλλυντικά! Προϊόντα skin care τόσο για πρόσωπο και για το σώμα !