Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
elbgendeitmkru

Επιστροφές Προϊόντων

 

Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των προϊόντων που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σε διάστημα δέκα (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ενημέρωση ή ενημέρωση μέσω email. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει εξ΄ολοκλήρου τον αγοραστή.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να πληρούν τα εξής:

  • - Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης μέσα στη συσκευασία τους η οποία πρέπει να είναι άθικτη (δηλαδή να μην έχει ανοιχτεί το προϊον).
  • - Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • - Να σταλλούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δέκα (14) ημερολογιακές ημέρες.
  • - Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας.

Εάν αποφασισθεί η επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα μας, τότε αυτή γίνεται αποκλειστικά μέσω ταχυμεταφοράς cοurier της επιλογής και χρέωσης του πελάτη.

*Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων τα οποία έχουν αποσταλεί με δωρεάν μεταφορικά, ο πελάτης χρεώνεται το κόστος μεταφορικών της αρχικής αποστολής καθώς και το κόστος μεταφορικών της επιστροφής.

 

 

Ακύρωσης Παραγγελίας

 

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Αν έχει ήδη πραγματοποιηθεί η πληρωμή τότε το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Εάν προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας εφόσον έχει αυτή αποσταλλεί τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.