Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
elbgendeitmkru

Η περίφημη κορεατική ιεροτελεστία φροντίδας προσώπου αποτελείται από 10 βήματα

Αυτό είναι 10 βήματα που ακολουθούν οι κορεάτισες για να έχουν πορσελάνινο αψεγάδιαστο δέρμα:

 

1.ΝΤΕΜΑΚΙΑΖ : Σύμφωνα με την κορεατική φιλοσοφία ο καθαρισμός ίσως είναι το πιο σημαντικό βήμα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα ντεμακιαζ όπως λαδάκι η κρέμα που διασπάνε το make up. Είναι σημαντικό να αφαιρούμε καλά όλα τα υπολείματα μακιγιάζ. 

2.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ : Καθαρίζουμε το πρόσωπο με μια αφρώδες σύνθεση που ξεπλένεται με νερο πρωί και βράδυ. 

3.ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ : Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων είναι βασική προϋπόθεση για να απορροφούνται επαρκώς τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στη συνέχεια. Η απολέπιση συστήνεται είναι να γίνεται 1- 2 φορές την εβδομάδα. 

4.ΤΟΝΩΣΗ : Η εφαρμογή τονωτικής λοσιόν ρυθμίζει το pH του δέρματος, το μαλακώνει και το καταπραϋνει.

5.ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ : Το γνωστό σε όλους μας "Mist" δυναμώνει την ενισχύει την συγκράτηση της υγρασίας, χαρίζοντας ζωτικότητα στο δέρμα. 

6.ΤΟΠΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ : Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα booster, serum, αμπούλες και λάδια προσώπου. Πρόκειται για συμπύκνωμενες φόρμουλες που ενισχύουν την δράση της κρέμας. 

7.ΜΑΣΚΑ : Οι μάσκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία ομορφιάς των κορεατων. Χαρίζουν μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Καλό είναι να προσφέρουμε στο δέρμα μας τέτοιες στιγμές πολυτελείας και χαλάρωσης 2-3 φορές την εβδομάδα. 

8.ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΏΝ : Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην κρέμα ματιών, καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο με αποτέλεσμα να σπάει γρήγορα. Με την κρέμα ματιών βοηθούμε την περιοχή αυτή να μένει επαρκώς ενυδατωμένη.

9.ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ : Στην συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης η κρέμα ουσιαστικά σφραγίζει όλο το προηγούμενο layering. 

10.ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ : Το τελευταίο βήμα είναι η αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Το όμορφο δέρμα πρέπει να είναι φωτεινό, ομοιόμορφο, χωρίς κηλίδες και δυχρωμιες. Το αντηλιακό είναι το όπλο μάς ενάντια στην φωτογηρανση. 

 

Σας προτείνουμε λοιπόν να ακολουθήσετε αν όχι όλα έστω κάποια από αυτά τα βήματα για να έχετε όμορφο, νεανικό, λαμπερό και περιποιημένο δέρμα!!!