Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
elbgendeitmkru
υαλουρονικό οξύ

Γιατί υαλουρονικό οξύ?

Υαλουρονικό οξύ - Ο πολυτιμότερος σύμμαχος νεότητας!

 

Το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό το οποίο υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου των χειλέων καθώς και την όψη κουρασμένου και αφυδατωμένου προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel. Το gel είναι φιλικό προς τους ιστούς και μοιάζει εξαιρετικά με το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει εκ φύσεως στο σώμα μας. Πρόκειται για την πιο ασφαλή, ανώδυνη και με τον πλέον φυσική θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων.

Ελαττώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου, προσφέρει όγκο και να αναζωογονεί το δέρμα.

Κάθε τύπος επιδερμίδας έχει τις δικές του ανάγκες αλλά όλες οι επιδερμίδες έχουν ανάγκη από ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Δεν υπάρχει πιο εγγυημένο και αποτελεσματικό συστατικό από το υαλουρονικό οξύ. Είναι το μαγικό συστατικό που οι ειδικοί το αποκαλούν όχι άδικα το νερό του οργανισμού μας.

Το υαλουρονικο οξύ οχι μόνο βοηθά στο γέμισμα των λεπτών γραμμών και των γραμμών έκφρασης, άλλα καταπολεμά και την ξηροδερμια. Εχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση και για αυτό χρησιμοποιείται συχνά στα προϊόντα κατά της γήρανσης δέρματος. 

 

To υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά στον κόσμο της ομορφιάς και αν ακόμη δεν το έχετε προσθέσει στη ρουτίνα σας, μόλις διαβάσετε τα παρακάτω οφέλη, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη!